TRUBADUURI HARJANNOSTAJAISIIN

Yhteystiedot | harri.trubaduuri@gmail.com | 044 5783199 | Y - tunnus: 2324731-3

Trubaduuri harjannostajaisiin luomaan rentoa tunnelmaa

Jos etsit trubaduuria harjannostajaisiin - olen trubaduuri ja yksityisyrittäjä jolla on 10 vuoden kokemus live - musiikista harjannostajaisissa sekä muissa yksityis- ja yritysjuhlissa & tapahtumissa ympäri Suomea.
Harjannostajaisissa soitan tilanteeseen sopivia suomalaisia piisejä: suomipoppia, iskelmää, suomirokkia ja finnhitsejä, hittejä ja klassikoita eri vuosikymmeniltä ja tarkoitukseni on luoda musiikin keinoin harjannostajaisiin rentoa tunnelmaa.

Ovatpa harjannostajaiset työmaalla, ravintolassa, kabinetissa tai muussa vastaavassa juhlapaikassa tuon aina mukanani tilaan sopivat laadukkaat äänentoistolaitteet joilla hoituvat samalla myös harjannostajaisten puheet.
Hyvä keikan kesto on: 1-2 x 45 min settiä mutta kuten kaikki muutkin asiat myös keikan kesto räätälöidään juuri teidän harjannostajaisiinne sopivaksi.

Harjannostajaiset alkavat yleensä tervetulotoivotuksella jonka jälkeen siirrytään puheisiin tai ruokailuun ja kahviin.
Jokaiset harjannostajaiset ovat omanlaisensa ja minä luonnollisesti sopeudun tilaajan ohjelmaan.
Voin tarvittaessa toimia tapahtuman juontajana eli jakaa puheenvuoroja.

Kotikyläni on Tampere ja ajelen täältä helposti myös lähikaupunkeihin: Hämeenlinna, Helsinki, Jyväskylä, Turku, Lahti, Pori, Rauma ja keikkaa kannattaa kysyä myös muualle Suomeen.

Keikan hinta on tapauskohtainen koska hintaan vaikuttavat: välimatkat, ajankohta, viikonpäivä.
Yksityisyrittäjä ja kokopäivä trubaduuri olen vuodesta 2010 ja laskutan keikat toiminimelläni.
Myös verkkolaskutus eli e-laskutus onnistuu hyvin.

Kysy tarjous keikasta harjannostajaisiin sähköpostilla tai soita:
harri.trubaduuri@gmail.com | 044 5783199

Alla joitakin tilaajia joiden harjannostajaisissa sekä muissa juhlissa ja tilaisuuksissa olen saanut soittaa, monissa useamman kerran.
Skanska, Peab, NCC, YIT, VTS, VVO, Kruunukaluste Kiinteistöt Oy, Betoco asunnot Oy, Bonava Suomi Oy, Sisäministeriö, Tuurin Kyläkauppa - Veljekset Keskinen Oy, Millog Oy, Vilusen Rinne Oy, Ylöjärven Kaupunki, Helsingin Kaupunki, Turun Kaupunki, Teollisuusliitto, Rautakesko Oy, Y - Säätiö. Puolustusvoimat, VR, Verohallinto, Saarioinen, Viking Line, Hop Lop, Suomen Kuntaliitto, Suomen Punainen risti, Pirkanmaan Osuuskauppa, Osuuspankki, Pirkkalan Kunta, KT Kuntatyönantajat, JHL, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö, Nordea, Tampereen Kaupunki, Corporate Spirit Oy, Hämeenlinnan Hallinto - Oikeus, Searail Oy, Teosto, Haaga - Helia Ammattikorkeakoulu Oy, Cramex, Fortum, Bosch Rexroth Oy, Murikka Opisto, JM Suomi, Tamro Oyj, Molok Oy, VPK, Hämeenlinnan Kaupunki sekä paljon muita firmoja, säätiöitä, yhdistyksiä ja yksityishenkilöitä.

VIDEON ALLA TILAAJIEN PALAUTTEITA JUHLISTA

TILAAJIEN PALAUTTEITA JUHLISTA JA TAPAHTUMISTA:

"Haluamme erikseen kiittää Harri Mäkistä - kutsuvierastilaisuutemme tähteä.
Harrin kanssa kommunikointi etukäteen oli sujuvaa, hän saapui hyvissä ajoin paikalle ja hoiti homman kotiin niin, ettei meidän tarvinnut huolehtia mistään. Harrilta löytyy tilannetajua ja hän soittaa hyvää, viihdyttävää, sopivan kevyttä ja raikasta musiikkia, jossa on toimiva sekoitus vanhoja klassikoita ja tämän päivän hittejä."

POP Kotikauppa
Kutsuvierastilaisuus, avajaiset, Tampere 2019.


"Olen tilannut Harrin esityksiä sekä yrityksemme että yksityisiin tilaisuuksiin.
Poikkeuksetta tapahtumat ja juhlat ovat onnistuneet yli odotusten ja Harrin osuutta on erityisesti kiitelty. 
Rento, taitava ja luonnikas! Näin kuvailisin Harria yhteistyön tekijänä. 
Muusikkona monipuolinen ja kerta kaikkiaan mainio tulkitsija."

Jukka-Pekka Annala
Country Manager, CEO
Adecco Finland Oy 
2019.


”Niin sanotusti sokkona kun tilaa musiikista vastaavan esiintyjän yrityksen tilaisuuteen, on pakko nojata omaan intuitiooon, että valinta osuu kohdalleen. Trubaduuria iltaan etsiessäni päätin luottaa myös lukemaani muiden antamaan palautteeseen ja voin ilokseni todeta, että onneksi luotin. Ystävällinen, lempeä ja yleisön niin hyvin huomioon ottava esiintyjä palkitsee niin juhlaväen kuin tilaisuuden järjestäjän. Letkeä musiikki, tilaisuuteen sopivasti valitut kappaleet, hieno ääni ja soitanta toivat iltaamme juuri sitä tunnelmaa, mitä etsinkin. Avulias ja hieno käytös paitsi järjestäjää ja juhlijoita myös illan muita esiintyjiä kohtaan lämmitti mieltä.
Voin lämpimästi suositella Harria sekä työnsä osaavana esiintyjänä että persoonana kaikenlaisiin tilaisuuksiin."

Heidi Laaksonen
Rejlers Finland Oy:n Jyväskylän toimisto
Yritysjuhlat, Jyväskylä 2019.


"Kiitos! Harrin esiintyminen loi tilaisuuteen mukavan tunnelman ja hänen miellyttävää ääntään oli mukava kuunnella. Hyvät kappalevalinnat ja läsnäoleva esiintyminen saivat ihmiset viihtymään. Esityksen aikana oli myös mahdollista jutella. Moni kysyikin tilaisuuden aikana, mistä olette löytäneet noin loistavan esiintyjän juhlaanne."

Hyvinkään Vuokra-asunnot Oy
Yritysjuhlat - kutsuvierastilaisuus, Hyvinkää 2019.


"Trubaduuri Harri on ollut meillä muutamassakin henkilöstö- ja asiakastilaisuudessa luomassa tunnelmaa rennon päivällisen lomassa.
Suosittelen."

Katja Högman, sihteeri, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus.
Henkilöstö- ja asiakastilaisuudet, Tampere 2019.


"Iso kiitos, oli todella mahtava esitys ja kaikki nauttivat kovasti. Youtubesta lapset ovat katselleet ja kuunnelleet lisää esityksiäsi. 😊 Varmasti otan yhteyttä koskien yrityksen tilaisuuksia ja jos tulee itselle uusia tilaisuuksia."

Hyvää syksyn jatkoa!
Tero 
40 syntymäpäivät, Hämeenlinna 2019.


"Iso kiitos! Harri toimi loistavana tunnelman luojana. Läsnäoleva esiintyminen, hyvät kappalevalinnat ja miellyttävä ääni varmistivat meidän juhlien onnistumisen."

Palautetta juhlavierailta:
"Hyvä esiintyjä!"
"Juuri sopiva esiintyjä näihin juhliin"
"Musiikki oli sopivan kovalla, jotta pystyi myös keskustelemaan"
"pehmeä miellyttävä ääni"
"monipuolinen ohjelmisto"

Mukavaa kesän jatkoa sulle, ja toivottavasti jossain kuullaan taas😃
Sirpa ja Olli
40 syntymäpäivät, Loppi 2019.


"Kiitos sinulle. Olit kyllä todella hyvä esiintyjä! 🙂 varmasti suosittelemme sinua muillekin.
Mukavaa kesän jatkoa!"

Autosalpa Oy
Kesäjuhlat, Lahti 2019.

rubaduuri harjannostajaisiin | Trubaduuri harjannostajaiset