TRUBADUURI KARONKKAAN

Yhteystiedot | harri.trubaduuri@gmail.com | 044 5783199 | Y - tunnus: 2324731-3

Trubaduuri karonkkaan luomaan rentoa tunnelmaa

Olen saanut 10 vuoden matkallani päätoimisena trubaduurina ja yksityisyrittäjänä esiintyä karonkoissa  sekä muissa yksityis- ja yritysjuhlissa ympäri Suomea.
Tykkään soittaa tunnettua suomalaista hittejä: iskelmää, suomipoppia, suomirokkia, finnhitsejä monilta eri vuosikymmeniltä.
Tarkoitukseni on luoda musiikin keinoin karonkkaan rentoa tunnelmaa.

Tampere on kotikyläni ja ajelen täältä helposti keikoille lähikaupunkeihin: Jyväskylä, Turku, Hämeenlinna, Helsinki, Lahti, Rauma, Pori ja keikkaa kannattaa kysyä myös muualle Suomeen.

Musiikki karonkassa voi olla oma ohjelmanumeronsa tai tunnelmallista taustamusiikkia.
Usein juhlissa soitan 1 - 2 x 45min settiä mutta soittoajat kuten kaikki muutkin asiat räätälöidään karonkkaan sopiviksi.
Mukanani keikoilla kulkee tilaan sopiva äänentoistolaitteisto jota voi käyttää myös karonkan muussa ohjelmassa kuten puheissa.
Huipputason äänentoisto soi hyvin myös hiljaisella volumella, näin äänenvoimakkuus saadaan aina tilaan ja tilanteeseen juuri sopivaksi.
Pienemmissä tiloissa keikka onnistuu hyvin myös ilman äänentoistoa.

Keikan hinta sovitaan tapauskohtaisesti sillä hintaan vaikuttavat: keikkapaikan sijainti, keikan ajankohta, viikonpäivä.
Yksityisyrittäjä, esiintyjä ja kokopäivä trubaduuri olen vuodesta 2010.
Maksutavat: laskutus, käteinen ja myös verkkolaskutus eli e-laskutus onnistuu hyvin.

Kysy tarjous keikasta karonkkaan:
harri.trubaduuri@gmail.com | 044 5783199

Alla joitakin tilaajia joiden juhlissa olen saanut olla esiintymässä, monissa useammankin kerran:
Puolustusvoimat, Sisäministeriö, Verohallinto, VR, Tuurin Kyläkauppa - Veljekset Keskinen Oy, Skanska, Peab, VTS, NCC, YIT, Pirkanmaan Osuuskauppa, Nordea, Osuuspankki, Suomen Kuntaliitto, Suomen Punainen risti, Y-säätiö, Pirkkalan Kunta, KT Kuntatyönantajat, Vakuutusyhtiö Turva, Tampereen Kaupunki, Helsingin Kaupunki, Turun Kaupunki, Teollisuusliitto, Ylöjärven Kaupunki, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö, Saarioinen, Viking Line, Haaga - Helia Ammattikorkeakoulu Oy, Hop Lop, Murikka Opisto, Bosch Rexroth Oy, Fortum, Tampereen Kaupunkilähetys Ry, Päijät Hämeen Sosiaali ja Terveysyhtymä, Hämeenlinnan Hallinto - Oikeus, Searail Oy, Cramex, JM Suomi, Rautakesko Oy, Tamro Oyj, Molok Oy sekä lukuisia muita yrityksiä, säätiöitä, yhdistyksiä ja yksityishenkilöitä.

VIDEON ALLA TILAAJIEN PALAUTTEITA JUHLISTA

PALAUTTEITA KEIKOISTA:

”Harri on huikea! Olen pyytänyt Harria esiintymään yritysten tilaisuuksissa, rakennustyömaiden harjannostajaisissa, sukujuhlissa ja viimeisimpänä ravintola Viilan trubaduuri-iltoihin.
JOKA kerta homma on mennyt nappiin ja väki on tykännyt sekä soitosta, Harrin sointuvasta äänestä ja tilaisuuteen luontevasti rakennetusta ohjelmistosta.
"Lisää hullu pyytää kun saamaan oppii!
Suosittelen väkevästi!!!”

Jukka-Pekka Annala
Yksityis- ja yritysjuhlia, Tampere 2020.


"Harrin musiikki toi taidenäyttelyn avajaisiin juhlavan ja silti rennon tunnelman.
Keikka sujui alusta loppuun ammattimaisesti.
Vahva suositus jos tarvitsee hyvää tunnelman luojaa"

Pauliina
Galleristi - Tampereen Keskus Galleria
Pauli Viljasen taidenäyttelyn avajaiset, Tampere 2020.


"Trubaduuri Harri on ollut meillä muutamassakin henkilöstö- ja asiakastilaisuudessa luomassa tunnelmaa rennon päivällisen lomassa.
Suosittelen."

Katja Högman, sihteeri, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus.
Henkilöstö- ja asiakastilaisuudet, Tampere 2020.


”50-vuotisjuhlat on onnellisesti ohi, ja ajattelin laittaa vielä kiitokset erinomaisesta juhlatunnelman tuomisesta niihin. Palaute jälkeenpäin on ollut hienoa, ja ehdottomasti väkemme nautti soitostasi ja lauluista, jotka upposivat myös tyylillisesti.
Kaikkea hyvää jatkoon koko meidän perheeltä.”

Anne-Mari ja Mika
50 synttärit, Tampere 2020.


"Haluamme erikseen kiittää Harri Mäkistä - kutsuvierastilaisuutemme tähteä.
Harrin kanssa kommunikointi etukäteen oli sujuvaa, hän saapui hyvissä ajoin paikalle ja hoiti homman kotiin niin, ettei meidän tarvinnut huolehtia mistään. Harrilta löytyy tilannetajua ja hän soittaa hyvää, viihdyttävää, sopivan kevyttä ja raikasta musiikkia, jossa on toimiva sekoitus vanhoja klassikoita ja tämän päivän hittejä."

POP Kotikauppa
Kutsuvierastilaisuus, avajaiset, Tampere 2019.


”Niin sanotusti sokkona kun tilaa musiikista vastaavan esiintyjän yrityksen tilaisuuteen, on pakko nojata omaan intuitiooon, että valinta osuu kohdalleen. Trubaduuria iltaan etsiessäni päätin luottaa myös lukemaani muiden antamaan palautteeseen ja voin ilokseni todeta, että onneksi luotin. Ystävällinen, lempeä ja yleisön niin hyvin huomioon ottava esiintyjä palkitsee niin juhlaväen kuin tilaisuuden järjestäjän. Letkeä musiikki, tilaisuuteen sopivasti valitut kappaleet, hieno ääni ja soitanta toivat iltaamme juuri sitä tunnelmaa, mitä etsinkin. Avulias ja hieno käytös paitsi järjestäjää ja juhlijoita myös illan muita esiintyjiä kohtaan lämmitti mieltä.
Voin lämpimästi suositella Harria sekä työnsä osaavana esiintyjänä että persoonana kaikenlaisiin tilaisuuksiin."

Heidi Laaksonen
Rejlers Finland Oy:n Jyväskylän toimisto
Yritysjuhlat, Jyväskylä 2019.


"Kiitos! Harrin esiintyminen loi tilaisuuteen mukavan tunnelman ja hänen miellyttävää ääntään oli mukava kuunnella. Hyvät kappalevalinnat ja läsnäoleva esiintyminen saivat ihmiset viihtymään. Esityksen aikana oli myös mahdollista jutella. Moni kysyikin tilaisuuden aikana, mistä olette löytäneet noin loistavan esiintyjän juhlaanne."

Hyvinkään Vuokra-asunnot Oy
Yritysjuhlat - kutsuvierastilaisuus, Hyvinkää 2019.


"Iso kiitos, oli todella mahtava esitys ja kaikki nauttivat kovasti. Youtubesta lapset ovat katselleet ja kuunnelleet lisää esityksiäsi. 😊 Varmasti otan yhteyttä koskien yrityksen tilaisuuksia ja jos tulee itselle uusia tilaisuuksia."

Hyvää syksyn jatkoa!
Tero 
40 syntymäpäivät, Hämeenlinna 2019.


"Eipä sanat riitä kiittämään meidän häidemme livemusiikista. Toivoimme illalta tunnelmallisuutta, jonka Harri kruunasi livemusiikillaan. Juhlakansa viihtyi mainiosti musiikkia kuunnellen ja tanssien. Harri sai jopa sulhasenkin laulamaan. Kiitos."

Saija ja Jari

Häät, Tampere 2019.

"Kiitos sympaattiselle trubaduurille esiintymisestä 50+50 juhlissamme.
Kaikki viihtyi ja nautti illasta. Kiitos Harri"

T: Tanja ja Mikko
50 syntymäpäivät Tampere 2019.


"Harri loi mitä tunnelmallisimman fiiliksen juhlaväelle häissämme, niin kirkossa, kuin myös hääpaikalla. Harrin ääni on kantava ja vaikuttava ja oli aivan ihanaa kuulla se kaikissa lempi kappaleissamme. Tunnelma teki vaikutuksen vieraisiimmekin ja esityksestä tuli todella paljon kiitosta. Kappaleiden toivominen, aikataulujen sovittaminen ja kaikki muukin sujui todella helposti ja kaikin puolin jäi vain todella onnellinen ja kiitollinen fiilis yhteistyöstämme."

Katja ja Jussi 
Häät, Tampere 2019.


"Kiitos sinulle. Olit kyllä todella hyvä esiintyjä! 🙂 varmasti suosittelemme sinua muillekin.
Mukavaa kesän jatkoa!"

Autosalpa Oy
Kesäjuhlat, Lahti 2019.

Trubaduuri karonkkaan | Esiintyjä karonkkaan.