TRUBADUURI KESÄJUHLIIN

Kysy tarjous! | harri.trubaduuri@gmail.com | 044 5783199 | Y - tunnus: 2324731-3

Trubaduuri kesäjuhliin luomaan rentoa tunnelmaa

Jos etsit trubaduuria kesäjuhliin - olen trubaduuri ja yksityisyrittäjä jolla on 10 vuoden kokemus live - keikoista yksityis- ja yritysten kesäjuhlista ympäri Suomea.
Tykkään soittaa tunnettuja suomalaisia hittejä ja klassikoita: iskelmää, suomipoppia, suomirokkia, finnhitsejä monilta eri vuosikymmeniltä.
Tarkoitukseni on luoda musiikin keinoin kesäjuhliin rentoa tunnelmaa.

Kotikyläni on Tampere ja ajelen täältä helposti keikoille lähikaupunkeihin: Lahti, Hämeenlinna, Helsinki, Jyväskylä, Turku, Pori, Rauma ja keikkaa kannattaa kysyä myös muualle Suomeen.

Musiikki voi olla kesäjuhlissa oma ohjelmanumeronsa tai tunnelmallista taustamusiikkia kahvin, ruokailun tai muun juhlinnan taustalla.
Kuten kaikki asiat myös soittoajat räätälöidään teidän kesäjuhliinne sopivaksi.
Hyvä keikan kesto on: 1-2 x 45 min.

Juhliin tuon mukanani tilaan sopivan äänentoiston jota voi käyttää tarvittaessa myös muussa ohjelmassa kuten puheet.
Äänenvoimakkuus saadaan teidän kesäjuhlaanne sopivaksi koska huipputason äänentoisto soi erinomaisesti myös hiljaisella volumella.
Pienemmissä tiloissa keikka onnistuu hyvin myös ilman äänentoistoa.

Keikan hinta on tapauskohtainen koska hintaan vaikuttavat: ajankohta, välimatkat ja viikonpäivä.
Maksutavat: laskutus, käteinen ja myös e- laskutus onnistuu hyvin.

Kysy tarjous keikasta kesäjuhliin:
harri.trubaduuri@gmail.com | 044 5783199

Alla muutamia tilaaja joiden juhlissa ja tilaisuuksissa olen saanut olla soittamassa, monissa useammankin kerran:
VR, Sisäministeriö, Verohallinto, Tuurin Kyläkauppa - Veljekset Keskinen Oy, Puolustusvoimat, Skanska, Saarioinen, Viking Line, Peab, VTS, Suomen Kuntaliitto, Suomen Punainen risti, Y-säätiö, NCC, Pirkanmaan Osuuskauppa, YIT, Osuuspankki, Pirkkalan Kunta, KT Kuntatyönantajat, Kehitysvammaisten Palvelusäätiö, Nordea, Tampereen Kaupunki, Ylöjärven Kaupunki, Hämeenlinnan Hallinto - Oikeus, Teosto, Haaga - Helia Ammattikorkeakoulu Oy, Helsingin Kaupunki, Turun Kaupunki, Teollisuusliitto, Fortum, JM Suomi, Rautakesko Oy, Tamro Oyj, Molok Oy, VPK, Hämeenlinnan Kaupunki, VVO, TAKK, Urjalan Seurakunta, Vakuutusyhtiö Turva, Scania Suomi Oy sekä paljon muita firmoja, säätiöitä, yhdistyksiä ja yksityishenkilöitä.

VIDEON ALLA TILAAJIEN PALAUTTEITA JUHLISTA

TILAAJIEN PALAUTTEITA JUHLISTA JA TAPAHTUMISTA:

"Haluamme erikseen kiittää Harri Mäkistä - kutsuvierastilaisuutemme tähteä.
Harrin kanssa kommunikointi etukäteen oli sujuvaa, hän saapui hyvissä ajoin paikalle ja hoiti homman kotiin niin, ettei meidän tarvinnut huolehtia mistään. Harrilta löytyy tilannetajua ja hän soittaa hyvää, viihdyttävää, sopivan kevyttä ja raikasta musiikkia, jossa on toimiva sekoitus vanhoja klassikoita ja tämän päivän hittejä."

POP Kotikauppa
Kutsuvierastilaisuus, avajaiset, Tampere 2019.


"Olen tilannut Harrin esityksiä sekä yrityksemme että yksityisiin tilaisuuksiin.
Poikkeuksetta tapahtumat ja juhlat ovat onnistuneet yli odotusten ja Harrin osuutta on erityisesti kiitelty. 
Rento, taitava ja luonnikas! Näin kuvailisin Harria yhteistyön tekijänä. 
Muusikkona monipuolinen ja kerta kaikkiaan mainio tulkitsija."

Jukka-Pekka Annala
Country Manager, CEO
Adecco Finland Oy 
2019.


”Niin sanotusti sokkona kun tilaa musiikista vastaavan esiintyjän yrityksen tilaisuuteen, on pakko nojata omaan intuitiooon, että valinta osuu kohdalleen. Trubaduuria iltaan etsiessäni päätin luottaa myös lukemaani muiden antamaan palautteeseen ja voin ilokseni todeta, että onneksi luotin. Ystävällinen, lempeä ja yleisön niin hyvin huomioon ottava esiintyjä palkitsee niin juhlaväen kuin tilaisuuden järjestäjän. Letkeä musiikki, tilaisuuteen sopivasti valitut kappaleet, hieno ääni ja soitanta toivat iltaamme juuri sitä tunnelmaa, mitä etsinkin. Avulias ja hieno käytös paitsi järjestäjää ja juhlijoita myös illan muita esiintyjiä kohtaan lämmitti mieltä.
Voin lämpimästi suositella Harria sekä työnsä osaavana esiintyjänä että persoonana kaikenlaisiin tilaisuuksiin."

Heidi Laaksonen
Rejlers Finland Oy:n Jyväskylän toimisto
Yritysjuhlat, Jyväskylä 2019.


"Kiitos! Harrin esiintyminen loi tilaisuuteen mukavan tunnelman ja hänen miellyttävää ääntään oli mukava kuunnella. Hyvät kappalevalinnat ja läsnäoleva esiintyminen saivat ihmiset viihtymään. Esityksen aikana oli myös mahdollista jutella. Moni kysyikin tilaisuuden aikana, mistä olette löytäneet noin loistavan esiintyjän juhlaanne."

Hyvinkään Vuokra-asunnot Oy
Yritysjuhlat - kutsuvierastilaisuus, Hyvinkää 2019.


"Iso kiitos, oli todella mahtava esitys ja kaikki nauttivat kovasti. Youtubesta lapset ovat katselleet ja kuunnelleet lisää esityksiäsi. 😊 Varmasti otan yhteyttä koskien yrityksen tilaisuuksia ja jos tulee itselle uusia tilaisuuksia."

Hyvää syksyn jatkoa!
Tero 
40 syntymäpäivät, Hämeenlinna 2019.


"Trubaduuri Harri on ollut meillä muutamassakin henkilöstö- ja asiakastilaisuudessa luomassa tunnelmaa rennon päivällisen lomassa.
Suosittelen."

Katja Högman, sihteeri, Tampereen Aikuiskoulutuskeskus.
Henkilöstö- ja asiakastilaisuudet, Tampere 2019.


"Eipä sanat riitä kiittämään meidän häidemme livemusiikista. Toivoimme illalta tunnelmallisuutta, jonka Harri kruunasi livemusiikillaan. Juhlakansa viihtyi mainiosti musiikkia kuunnellen ja tanssien. Harri sai jopa sulhasenkin laulamaan. Kiitos."

Saija ja Jari

Häät, Tampere 2019.

"Ylioppilasjuhlat onnistui yli odotusten ja kyllä iso tekijä siinä oli elävä musiikki! Moni juhlavieraista antoi palautetta hyvästä lauluäänestä, hienoista tulkinnoista ja teemaan sopivista kappaleista. Kehuja annan lisäksi ammattimaisuudesta, osasit myös olla juhlan järjestäjien tukena, kun sanat loppuivat itseltä kesken. Voin hyvillä mielin suositella Harria esiintymään lähes mihin juhlaan tai tapahtumaan tahansa."

Mari
Ylioppilasjuhlat, Sastamala 2019.


"Kiitos sinulle. Olit kyllä todella hyvä esiintyjä! 🙂 varmasti suosittelemme sinua muillekin.
Mukavaa kesän jatkoa!"

Autosalpa Oy
Kesäjuhlat, Lahti 2019.


"Hei Harri, kun näistä juhlahumuista on selvitty, ajattelin vielä laittaa sinulle suuret kiitokset esiintymisestäsi. Kaikki tuntuivat viihtyvän ja kehuivat kovasti sinua👍. Kiva , että ohjelmistostasi löytyi musiikkia monelta vuosikymmeneltä, näin siellä oli jokaiselle tuttuja sävelmiä. Mukavaa Juhannusta, kesää ja hyvää jatkoa, ehkä joskus vielä palataan asiaan🤗."

Terveisin Tarja
60 syntymäpäivät, Sastamala 2019.

"Kuuntelimme todella monia eri esiintyjävaihtoehtoja häihimme, mutta Harrilla oli mielestämme paras ääni. Lisäksi biisilista sopi meille hyvin. Harri loi hyvän tunnelman ja oli esiintyjänä erittäin ammattitaitoinen."

Mukavaa kesää!
T. Marika & Miikka 
Häät, Vesilahti 2019.


"Kiitos sympaattiselle trubaduurille esiintymisestä 50+50 juhlissamme.
Kaikki viihtyi ja nautti illasta. Kiitos Harri"

T: Tanja ja Mikko
50 syntymäpäivät Tampere 2019.

Trubaduuri kesäjuhliin | Trubaduuri kesäjuhlat